Jeg kan ikke se eller spille av videoer på Facebook.

Hvis du har problemer med å spille av videoer på Facebook, kan du prøve noe av dette:

Start nettleseren og datamaskinen på nytt:
  • Lukk nettleseren og start datamaskinen på nytt.

Kontroller Internett-tilkoblingen din:
  • Hvis internettforbindelsen din er treg, kan du prøve å starte ruteren eller modemet (internettforbindelsesenheten) på nytt.
  • Hvis du bruker Wi-Fi, kan du prøve å koble deg til nettverket på nytt eller koble til et annet nettverk.

Oppdater nettleseren:
  • Oppdater til den nyeste versjonen av nettleseren (f.eks. Chrome, Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer).
  • Hvis datamaskinen din har Windows 7, Windows Vista, Windows XP eller en tidligere versjon av Windows, kan du løse problemet ved å bruke en annen nettleser.

Hvis du fortsatt har problemer med å spille av videoen, gir du oss beskjed: